”Jakob Vedelsby fanger vores budskaber og vinkler dem knivskarpt, så vi trænger igennem til målgruppen. Han er hurtigt tænkende og arbejdende, har stor strategisk forståelse og sprudler af ideer og kreativitet.”

Monica Stockholm, Marketing Director, BMI/Icopal


”Jakob Vedelsby hjælper os med strategisk finpudsning og eksekvering af store kommunikationsprojekter i Skandinavien. Han er særligt dygtig til at gøre komplekse emner tilgængelige og let læselige, og han leverer altid høj kvalitet.”

Sille Stener, områdedirektør, SDC 


”Vi har samarbejdet med Jakob Vedelsby i flere projekter med fokus på virksomheders bæredygtighedsambitioner og -løsninger, blandt andet for Grundfos. Jakob sætter virksomhedens ambitioner i perspektiv med sin gennemarbejdede research, og gør dem konkrete og forstålige for kunder og andre interessenter. Det giver kæmpe værdi i projekterne.”

Søren Poulsen, Senior Partner, Kunde & Co


”Jakob Vedelsbys evne til at fremkomme med effektive kommunikationsløsninger på basis af en kort brief er uovertruffen. Han tænker og arbejder særdeles kreativt og engageret på såvel et overordnet strategisk som et konkret skrivende plan.”

Arne Blak, Senior Vice President (tidl. CSC)